Οι εμπειρίες σας

Μην υποτιμάτε τα cranberries!

Καθώς ξέρω πόσο ενοχλητικά μπορούν να είναι τα προβλήματα του ουροποιητικού, ξεκίνησα να χρησιμοποιώ συχνά τα cranberries σε οποιαδήποτε μορφή τους και παίρνω και Urinal σε οξεία θεραπευτική δόση δύο φορές το χρόνο.

Πρέπει να πω πως χάρη σε αυτά, καταφέρνω επιτυχώς να προλαμβάνω τα προβλήματα. Θα ήθελα να πω στον καθένα χωρίς εξαίρεση: μην υποτιμάτε τα cranberries, θα σας αποζημιώσουν με τη μορφή ηρεμίας στην καθημερινή σας ζωή.

Věra, Jeseník

Μακροχρόνια αποτελέσματα της θεραπείας με Urinal κατα των υποτροπιάζουσων ουρολοιμώξεων

Παρότι ποτέ δεν υπέφερα από φλεγμονές της ουροδόχου κύστης στο παρελθόν, πριν 3 χρόνια περίπου αντιμετώπισα προβλήματα αρκετές φορές. Έπειτα απέκτησα χρόνιες ενοχλήσεις αλλά με το Urinal απαλλάχτηκα. Το συστείνω ανεπιφύλλακτα.

Lucie

Urinal Syrup με την σύσταση παιδιάτρου

Θα ήθελα να σας πω την ιστορία μου. Έχω μια κόρη που είναι σχεδόν 4 ετών και υποφέρει από υποτροπιάζουσα φλεγμονή του ουροποιητικού συστήματος από 3 μηνών και έχουμε περάσει ακόμα και μια βδομάδα στο νοσοκομείο. Όταν ήταν 3.5 μηνών, αρρώστησε ενώ ήμασταν διακοπές – υψηλός πυρετός, ρίγη, σφιγγόταν πάρα πολύ ενώ ουρούσε. Έτσι αναγκαστήκαμε να μαζέψουμε τα πράγματά μας και να πάμε αμέσως να δούμε γιατρό. Ευτυχώς, ήμασταν εδώ, στην Βοημία. Όταν πήγαμε στη γιατρό μας, είπε πως φαινόταν να είναι φλεγμονή του ουροποιητικού συστήματος. Επειδή ήταν Παρασκευή, μας έδωσε εντολή νοσοκομειακής εξέτασης αν ο πυρετός της δεν έπεφτε το σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο το απόγευμα, αποφασίσαμε να πάμε στο νοσοκομείο. Παρότι είχαμε την εντολή, χρειάστηκε να περιμένουμε 4 ώρες για εξέταση και τότε μας είπαν ότι ξέραμε ήδη. Έτσι έγινε εισαγωγή στο νοσοκομείο, το κοριτσάκι μου διασωληνώθηκε για πιο γρήγορη δράση των αντιβιοτικών, όλη τη βδομάδα περπατούσαμε στους διαδρόμους του νοσοκομείου για διάφορες εξετάσεις και μετά από μια βδομάδα πήραμε εξιτήριο, αλλά μας είπαν να ξανάρθουμε ένα μήνα αργότερα για εξέταση και καθετηριασμό. Ευτυχώς ήταν πολύ μικρή και δεν θυμάται τίποτα. Υπέφερα όταν την έβλεπα να της κάνουν ενέσεις ξανά και ξανά, και μετά, όταν την καθετηρίασαν... Δεν θα ήθελα να το ξαναπεράσω αυτό. Τότε ήταν καλά για κάποιο διάστημα, αλλά παρουσίασε φλεγμονή ξανά όταν ήταν περίπου ενός έτους. Πήρε αντιβιοτικά και ήταν καλά για ένα διάστημα. Υποτροπίασε ξανά μετά από μισό χρόνο περίπου. Και σαν να μην έφταναν αυτά, όταν η κόρη μου άρχισε να πηγαίνει στο νηπιαγωγείο, δεν της έδιναν αρκετά υγρά και όταν ‘’βρεχόταν’’, δεν της άλλαζαν ρούχα, με αποτέλεσμα να πάθει φλεγμονή ξανά και να χρειαστεί να πάρει αντιβίωση. Πήγα στο νηπιαγωγείο να πώ στους δασκάλους της πως η κόρη μου υποφέρει από φλεγμονές και πως πρέπει να την πιέζουν να πίνει αρκετά υγρά και να της αλλάζουν τα βρεγμένα ρούχα (έχει αρκετά ρούχα μαζί για να αλλάζει). Αυτό δούλεψε μέχρι που ‘’βράχηκε’’ πάλι. Πήγανε έξω με την τάξη και ήθελε να ουρήσει. Η δασκάλα της είπε να ουρήσει σε ένα δέντρο (ήταν τέλη Φεβρουαρίου), αλλά εκείνη ήθελε να πάει στην τάξη γιατί έκανε κρύο έξω, αλλά η δασκάλα δεν πήγε, έτσι ‘’βράχηκε’’ πάλι. Ήταν εντάξει για ένα διάστημα αλλά έπαθε φλεγμονή πάλι, χρειάστηκε να πάμε σε γυναικολόγο για παιδιά και να κάνει αιματολογικές εξετάσεις. Ο ιατρός της έγραψε μια αλοιφή και σύστεισε Urinal Syrup, που είναι καινούργιο στην αγορά. Η κόρη μου το παιίρνει τρεις μέρες τώρα και δεν παραπονιέται πλεον για καύσο κατα την ούρηση, οπότε έφτασα στο συμπέρασμα οτι μπορώ να αρχίσω να της δίνω Urinal νωρίτερα :-). Της αρέσει το σιρόπι και το πιο σημαντικό είναι οτι δεν κλαίει όταν ουρεί, οπότε θα χρησιμοποιούμε το Urinal σε βάθος χρόνου :-)

Karin, Prague

Urinal και φασκόμηλο

Η μητέρα μου (86) χρησιμοποιούσε αντιβιοτικά για υποτροπιάζουσες φλεγμονές της ουροδόχου κύστης, οι οποίες όμως είχαν αρνητικό αντίκτυπο στις άλλες νόσους της (υπέρταση, διαβήτης) καθώς εξασθενούσαν την φυσική της άμυνα.

Η φλεγμονή υποτροπίασε μετά από κάποιο καιρό. Τότε πήραμε ταμπλέτες Urinal και τις χρησιμοποιεί μαζί με φασκόμηλο. Από τότε δεν ξαναείχε φλεγμονή.

Eva, Malenice

Το Urinal είναι ένα θαύμα!!!!!

Δεν ξέρω αν μπορώ να το πω ιστορία, αλλά ποτέ πριν δεν έζησα κάτι τέτοιο. Ήμουν με τον άντρα μου και φίλους διακοπές στη θάλασσα. Ίσως κρύωσα επειδή ήμουν συνέχεια στο νερό, παρότι έκανε ζέστη, και το απόγευμα άρχισα να αισθάνομαι ένα δυσάρεστο κάψιμο το οποίο χειροτέρεψε και σφιγγόμουν στην τουαλέτα με κάθε σταγόνα.

Και άντε να εξηγήσεις γιατί τρέχεις συνέχεια στο μπάνιο. Το πρωί πήγα αμέσως στο φαρμακείο όπου αγόρασα Urinal και φασκόμηλο. Εκείνη τη μέρα χρησιμοποίησα τις συνιστώμενες 6 ταμπλέτες Urinal και ήταν θαύμα το πόσο γρήγορα ένιωσα ανακούφιση. Την επόμενη μέρα ήμουν ακόμα καλύτερα. Το Urinal είναι θαύμα!!!!! Ήταν η πρώτη φορά που έμαθα πως είναι η φλεγμονή του ουροποιητικού συστήματος και ενθαρρύνω όλους να χρησιμοποιούν το Urinal προληπτικά, γιατί αξίζει, καθώς η φλεγμονή είναι πολύ δυσάρεστη και επώδυνη. Όταν γυρίσαμε σπίτι, πήγα στον γιατρό να ρωτήσω αν είναι καλό να παίρνω Urinal. Ο γιατρός μου με επαίνεσε για την καλή επιλογή θεραπείας.

Anna,Těrlicko

Το Urinal είναι τέλειο!

Θα ήθελα να επαινέσω πολύ τα προιόντα Urinal. Είμαι λάτρης τους επειδή με βοηθούν με τα προβλήματα της κύστης μου. Το Urinal Forte Probio είναι τέλειο! Το έχω μαζί στην τσάντα μου και, αν νιώσω οτι μπορεί να έχω πρόβλημα, πάντα το χρησιμοποιώ αμέσως.

Věra, Tovačov

αρχική σελίδα κορυφή